“Isteri Lebih Stabil..” Hasnol Terpak$a Lepaskan Isteri Kerana Tiada Pendapatan Tetap

Selepas 10 tahun mendirikan rumah tangga, perkahwinan penyanyi Hasnol melafazkan cera1 t4lak satu terhadap isterinya, Marina Mohin tengah hari tadi di m4hkamah Syar1ah Daerah Hulu Langat, Selangor.

Memetik mStar Online, penyanyi berusia 52 tahun itu mend3dahkan pvnca percera1an disebabkan ma$alah kewangan yang dihadap1nya sehingga rumah tangga g0yah.

“Saya mengakui sudah lama tidak mempunyai pendapatan tetap. Tidak dinafikan keadaannya (Marina) lebih stabil berbanding diri saya.

“Mana marvah saya sebagai lelaki kalau saya tidak dapat menanggvng segala-galanya? Jadi, saya mengambil keputu$an untuk mengundur diri,” katanya.

Dalam pada itu, Hasnol memaklumkan hak penjagaan anak perempuan mereka diberkan kepada Marina serta berharap dapar mencari pendapatan tetap.

“Bekas isteri lebih layak dalam hak penjagaan anak kami kerana dia mempunyai kerja tetap. Insya Allah, jika dibuka pintu rezeki semula, saya akan bertanggungjawab bukan hanya anak saya bersama Marina tetapi anak-anak yang lain dengan bekas isteri pertama,” katanya yang akur dengan percera1an tersebut,” katanya.

Hasnol berkahwin dengan Marina pada 2010 dan mempunyai seorang anak iaitu Haneesa Maisara yang kini berumur 11 tahun.

Hasnol turut mempunyai tiga cahaya mata Aqeef Hayyat, 27, Aqeef Hilman, 24 dan Hanna Aeesya, 18 tahun, menerusi perkahwinan pertama dengan bekas isteri, Akhmarzuraikha Salleh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hasnol Laguku UntukMu (@hasnol)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : 

Be the first to comment on "“Isteri Lebih Stabil..” Hasnol Terpak$a Lepaskan Isteri Kerana Tiada Pendapatan Tetap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*