Mahu Pakai Serba Putih Di Tanah Suci, Wan Maimunah Reda Jika Kali Ini Dia Bena-Benar Pergi Tak Kembali

Bakal mengerjakan ibadah umrah pada 1 Disember ini, pelakon Wan Maimunah memohon maaf kepada semua dan reda jika dia tidak lagi kembali lagi.

Memetik Harian Metro, berpeluang mengerjakan ibadah umrah buat kali kedua, Wan Maimunah berkata jika perkara itu berlakv itu adalah kehendak Allah.

“Saya susun 10 jari kepada semua, saya mohon ampvn dan maaf atas segala kea$lahan saya. Halalkan segalanya. Kepada anda semua, saya maafkan dan ampvnkan.

“Andai kata benda ini benar-benar berlakv, saya takkan kembali lagi. Allah ambil balik h4k Dia. Itu semua kehendak-Nya,” katanya.

Menurut Wan lagi, pem3rgian ke Tanah Suci itu adalah tajaan seorang h4mba Allah dan sudah pasti dia tidak akan melepaskan peluang tersebut.

“Orang itu maklumkan bahawa ada h4mba Allah ingin menaja saya untuk menunaikan umrah dan dia bertanya, sama ada saya nak atau tidak. Subhanallah. Siapa yang tak mahu dan saya terus menang1s,” katanya.

Dalam pada itu, pelakon itu berkata dia menyimpan hasrat untuk memakai pakaian berwarna putih untuk umrah menjadi tetamu Allah kali ini.

“Kali ini saya nak buat semua warna putih. Nak pakai serba putih di sana. Sebelum ini, saya dah pernah menunaikan umrah dah ada pakai pakaian warna selain putih juga.

“Ada yang bertanya, kenapa perlu beli dan buat pakaian baharu sedangkan sebelum ini dah pernah menunaikan umrah?

“Saya istighfar. Saya cakap, kalau ada kenduri, majlis atau Aidilfitri, kenapa kita boleh buat persiapan mahal, tetapi bukan untuk menjadi tetamu Allah?,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "Mahu Pakai Serba Putih Di Tanah Suci, Wan Maimunah Reda Jika Kali Ini Dia Bena-Benar Pergi Tak Kembali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*