“Tak Mampu Tahan $ebak… Nabil Kongsi Saat Terakhir Bersama Arwh Bapa ‘Live’ Di Meletop..

Kehilangan orang yang tersayang merupakan satu perkara yang terlalu menyed1hkan bagi semua insan tidak kira lelaki atau wanita, tua atau muda, mi$kin atau kaya.

Umum mengetahui, bapa pengacara Nabil Ahmad iaitu Ahmad Ismail telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada pada 7 Oktober lalu.

Terbaharu, pengacara Nabil Ahmad dilihat menitiskan air mata pada segmen awal program MeleTOP yang bersiaran secara langsung, pada Selasa.

Lisa merakam ucapan takz1ah buat Nabil seisi keluarga.

“Ini kali pertama saya berdep4n dengan $ituasi macam ni. Bila melihat tah4p oks1gen arw4h dr0p dan katanya perlu ditidvrkan, saya cakap dengan diri saya ‘kalau dit1durkan, sekejap lagi dapat jumpa balik kot.’ Saya tidak terfikir itu kali terakhir saya dapat tengok dia.

“Saya macam… banyak benda ralatlah. Saya sebagai anak, saya rasa banyak benda yang tak $empat nak lalui bersamanya. Masih banyak tanggungjawab yang sepatutnya saya lang$aikan, bagi perhatian dan sebagainya,” luah Nabil.

Nabil pada masa sama menambah, dia memilih untuk kembali bekerja dan tidak mahu bersendirian bagi melvpakan perkara itu buat seketika.

“Saya mula kerja ni Lisa sebab saya tak nak duduk sorang. Saya nak bergaul, berb0rak pa$al kerja dan benda lain.

“Tapi itulah saya rasa syukur sangat dengan pengakhirannya. Pada saya, sangat baik. Dia pergi hari Jumaat, lepas tu kalam akhir dia dapat mengucap dengan baik.

“Saya adik-beradik mandikan dia dalam keadaan arw4h tersenyum. Saya doakan semoga Allah mudahkan perjalan arw4h dekat alam yang baru. Sebab kitaorang (keluarga) tak pernah keh1langan orang yang rapat, ini pertama kali,” katanya lagi.

 

Sumber; MH

Be the first to comment on "“Tak Mampu Tahan $ebak… Nabil Kongsi Saat Terakhir Bersama Arwh Bapa ‘Live’ Di Meletop.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*