“Setitik Air Mata Pun Tak Keluar” – Rahsiakan $akit, Bapa Kongsi Keadaan Terkini Sissy Iman Selepas Ditidurkan

Ayah kepada penyanyi Sissy Iman, Mohammad Kamil Mustaffa menyifatkan anaknya sebagai seorang insan yang kuat semangat dan baik hati.

Bapa kepada penyanyi Sissy Iman, Aliff Mohammad Kamil memaklumkan operasi pembedahan anaknya itu berjalan dengan lancar dan berada dalam keadaan stabil.

Menurut Aliff yang mesra disapa ayahanda, penyanyi Tak Gundah itu bagaimanapun tidak boleh memperincikan mengenai prosedur yang telah dijalankan.

“Alhamdulillah pembed4han berjalan dengan lancar, dia sedang berehat. Segalanya berlakv dengan cepat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy Imann (@sissyimann)

“Tak tahu nak cakap dan jawab macam mana sebab ramai yang bertanya. Sissy tak maklumkan apa-apa dengan kami.

Jelas Kamil yang juga mesra disapa ayahanda, disebabkan tidak mahu membuat dirinya ri$au, anaknya itu sanggup untuk merahsiakan jenis s4kit yang dihadapinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy Imann (@sissyimann)

“Dia seorang anak yang sangat kvat dan saya bersyukur mempunyai anak seperti dia. Dia jugalah penjaga mak ayah.

“Sehari sebelum bed4h dia jumpa doktor, bila saya tanya kenapa jumpa doktor, dia kata jangan ris4u, dia baik-baik sahaja jawabnya. Apa jenis s4kit yang dialami pun dia tak nak beritahu saya.

“Sedikit air mata pun tak keluar, saya dengan ibunya sudah men4ngis air mata berjurai-jurai tengok dia masuk bilik pemb3dah4n pada 15 haribulan itu, kvatnya anak saya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aliff Mohammad Kamil (@alifflayla)

“Dia punya tahap tak nak saya r1sau, dia sanggup berdiam diri dan simpan sendiri. Katanya hanya pemb3dah4n kecil, bila dia kata begitu, macam manalah saya tak men4ngis, saya $edih dan ri$au,” ujar ayahanda.

Dalam pada itu, ayahanda turut meluahkan rasa syukur kerana pembed4han anaknya itu telah berjalan dengan selamat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aliff Mohammad Kamil (@alifflayla)

Terdahulu pelantun lagu Pesanan Ayahanda itu memaklumkan dirinya akan dit1durkan seketika bagi menjalani satu pemb3dahan pada 14 Oktober lalu.

Sementara itu, ibu kepada peserta Big Stage musim pertama, Zuraidah Yazid berkata, keadaan Sissy semakin stabil dan hanya perlu menjalani r4watansusulan.

“Alhamdulillah keadaan Sissy stabil dan masih dalam tempoh pemulihan, semakin baik.

“Dia boleh makan, boleh jalan. Saya galakkan dia banyakkan bergerak. Doktor kata dah boleh balik, jadi dia berehat di rumah sahaja, tiada yang teruk.

“r4watansusulan akan tetap dilakukan dan dikawal oleh doktor,” katanya.

Sementara itu, Sissy turut memuat naik satu hantaran video di Instagram yang berkongsi keadaannya sudah selamat menjalani pemb3dahan.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Setitik Air Mata Pun Tak Keluar” – Rahsiakan $akit, Bapa Kongsi Keadaan Terkini Sissy Iman Selepas Ditidurkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*