“Menitis Air Mata Ehh..” Beri ‘pickupline’ ke Erra Fazira, Jep ‘menangi$’ Bini Suapkan Bubur Bercili

Sebut sahaja nama Jep, tentu ramai yang tak kering gusi dengan lawaknya saban minggu di rancangan popular, Sepahtu Reunion Live 2022 yang bersiaran di Astro Warna. Terbaharu, rancangan ini telah mengadakan Sepahtu Reunion Live Tour 2022 dan baru-baru ini pula berlangsungnya episod pertama di Stadium Tertutup Pasir Gudang, Johor Bahru.

Walau bagaimanapun, episod pertama itu sahaja sudah membuatkan ramai begitu terhibur disebabkan gelagat ber4ni Jep apabila pelakon jelita, Erra Fazira hadir sebagai selebriti jemputan. Sehinggakan Jep hangat diperkatakan ramai apabila dia juga sempat d1suap bubur oleh Erra Fazira.

Jep Sepahtu dan Erra Fazira dalam episod pertama Sepahtu Reunion Live Tour 2022.

Meskipun begitu, peminat juga sempat meng4du kepada isteri Jep Sepahtu, Sari Yanti apabila dia yang dahulunya sering membuat lawak berlapik namun kali ini agak sedikit ber4ni menyebabkan ramai terhibur dengan pelawak dan penyampai radio Sinar FM ini.

Ternyata terbaharu pula Jep menerusi satu muat naik di akaun Jeptapan di TikTok menarik perhatian lebih 700,000 kali ditonton oleh warganet apabila dia berkongsikan kejadian yang terjadi di rumah pula.

VIDEO:

Nampaknya selepas d1suap oleh Erra Fazira di rancangan tersebut, Jep di rumah pula d1suap oleh Sari Yanti yang lalunya mengundang tawa ramai melihat akibat yang perlu ditanggungnya.

“Kak Sari baru kasi masuk rumah…”

“Nasib baik dia suap…”

“Beza diantara rumah…”

“Tengah makan, lap air mata eh…”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Menitis Air Mata Ehh..” Beri ‘pickupline’ ke Erra Fazira, Jep ‘menangi$’ Bini Suapkan Bubur Bercili"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*