Anak Jackie Chan Jadi Gel4ndangan, Dilihat Beratur Dapatkan Makanan Percuma

Baru-baru ini, anak pelakon Hong Kong terkenal, Jackie Chan iaitu Etta Ng menjadi bualan netizen apabila dia dilihat beratur untuk mendapatkan makanan secara percuma di Toronto, Kanada.

Menurut laporan Malay Mail, anak perempuan pelakon popular itu dilihat sedang beratur bersama gel4ndangan yang lain untuk mendapatkan makanan sambil membawa sebuah beg berwarna biru.

 

Ada yang mend4kwa Etta kini bekerja di Chinatown demi menyara kehidupannya dan kasihan dengan nasib yang men1mpanya, ramai netizen meminta agar Jackie membantu anaknya itu memandangkan Etta adalah d4rah dag1ngnya.

Sebelum ini, difahamkan Elaine yang juga merupakan bekas kekasih Jackie telah melahirkan Etta pada tahun 1999 selepas dilap0rkan mempunyai hvbungan svlit dengan pelakon tersebut.

Bagaimanapun, Etta telah dibesarkan oleh Elaine seorang diri tanpa menerima apa-apa bantuan daripada Jackie sehinggalah Etta membawa dirinya ke negara lain.

Malah, menurut lap0ran South China Morning Post, Jackie tidak berhubung dengan Elaine sebaik sahaja mengetahui wanita itu berbadan dua dan anak perempuannya juga tidak mengenali bapanya sehingga dewa$a.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: Malay Mail (Sylvia Looi), South China Morning Post (Faye Bradley)

Be the first to comment on "Anak Jackie Chan Jadi Gel4ndangan, Dilihat Beratur Dapatkan Makanan Percuma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*