Terasa Dengan ‘Tweet’ Sindiran, Caprice Gesa Maydin Buat Permohonan Maaf

Nama penyanyi rap sensasi, Caprice tidak perlu diperkenalkan lagi kerana figura ini seringkali prihatin dengan nasib menimpa sesuatu individu atau situasi.

Malah, pemilik nama Ariz Ramli menjadi sorotan netizen kerana tidak pernah ketinggalan turun padang sehingga sanggup bersengkang mata bersama tim miliknya bagi merungkaikan sesuatu isu.

Terbaharu, muncvl pula i$u berbangk1t di mana $alah sebuah pasaraya tersohor, Mydin memuat naik ciapan dikatakan berbaur s1ndiran terhadap nama penyanyi berusia 34 tahun dengan mempromosikan barangan.

Menerusi ciapan tersebut, pihak so$ial media pasaraya tersebut hanyalah menulis ‘Mula-mula ingat nak beli tea je, sekali terbeli cap dengan rice‘.

Namun Caprice menganggap hantaran yang dimuat naik itu adalah satu sindiran untuknya dan dia meluahkan rasa kecew4nya dengan apa yang berlakv. Malah menurutnya, ini telah menjejaskan imejnya dan merupakan satu bentuk pengh1naan kepada para kliennya.

“Tak sangka brand yang dikenali sanggup $indir…”

Su$ulan itu, Caprice mengge$a Mydin untuk memberikan satu permohonan maaf dalam masa 24 jam atau dia akan mengambil t1ndakan und4ng-und4ng iaitu $aman sebanyak RM30 juta. Meninjau di media so$ial, kebanyakan netizen turut sama memberikan pelbagai reaksi melihat i$u yang timbvl di antara Caprice dan Mydin ini.

Malah kebanyakan netizen turut meluahkan rasa pelik apabila Caprice memilih untuk mengamb1l t1ndakan und4ng-und4ng terhadap jenama itu. Rata-rata netizen menganggap hantaran yang dimuat naik itu tidak mempunyai kena mengen4 dengan penyanyi rap itu dan dia tidak perlu berkecil hati mengenainya.

 

Sumber: 

Be the first to comment on "Terasa Dengan ‘Tweet’ Sindiran, Caprice Gesa Maydin Buat Permohonan Maaf"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*