“Pejabat Idaman..”- ‘Office Tour’ Neelofa & Nabila Buat Ramai Kagum

Neelofa atau Noor Neelofa Mohd Noor merupakan salah seorang selebriti yang tidak hanya dikenali sebagai seorang pengacara malah dia juga salah seorang selebriti yang menjadi usahawan berjaya sehingga namanya semakin melonjak naik di kedua-dua bidang tersebut.

Sekali gus menjadi inspirasi buat ramai. Mana tidaknya, Kejayaan selebriti berusia 33 tahun ini membuatkan dirinya juga sentiasa menjadi perhatian buat para wanita. Baru-baru ini pula, Neelofa dan kakaknya, Noor Nabila mencuri tumpuan warganet selepas merakam video office tour bersama.

Dalam rakaman tersebut, Neelofa dan Noor Nabila menunjukkan setiap ruang yang pada awalnya mereka ke office kedua mereka yang mana terdapat begitu banyak ruang yang menjadi memori indah buat kedua-duanya.

Sementara itu, Neelofa dan Noor Nabila keluar daripada pejabat kedua tersebut dan menunjukkan terdapat tiga kesemuanya pejabat mereka yang berada dekat sahaja. Adik-beradik usahawan popular ini bagaimanapun menunjukkan pula pejabat utama Neelofa yang membuatkan ramai turut tertarik menontonnya dimana kebanyakannya juga menjadikan keluarga ini sebagai inspirasi.

 

Melalui video berdurasi lebih 16 minit itu turut memaparkan ending yang lucu apabila Neelofa sempat memanggil seorang penjual aiskrim yang lalunya menghiburkan buat ramai dan dalam pada itu, pejabat milik keluarga Neelofa ini juga ditonton ribuan kali.

“Office dream”

“Cantiknya…”

“Neelofa kuat berusaha…”

“Comel gilaaa…”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Pejabat Idaman..”- ‘Office Tour’ Neelofa & Nabila Buat Ramai Kagum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*