Pembantu Pegawai Perubatan Dakw4 Caprice Ada ‘Histrionic Personality Di$order’. “Bakal Jumpa Pakar”

Semenjak kebelakangan ini, nama Caprice antara topik bualan h4ngat di media sos1al dengan beberapa i$u yang dikaitkan dengan penyanyi rap itu. Terbaru, seorang pembantu pegawa1 pervbatan telah mengulas mengenai kelakvan Caprice dan mengaitkannya dengan satu ganggvan personaliti.

Menerusi satu perkongsian di aplikasi TikTok, @xscout84 atau Sabri Matsain memberi pandangan per1badinya selepas ada netizen yang bertanya mengena1 personaliti penyanyi berusia 34 tahun itu.

VIDEO:

Sabri berkata, bidang psikologi mempunyai cabang ganggvan personaliti namun bagi sikap Caprice, penyanyi yang juga aktiv1s kemanusiaan itu diklasifikasikan sebagai Histri0nic Personal1ty Di$order (HPD).

Tidak berdiam diri, Caprice tampil bersuara mengenai ma$alah ganggvan personal1ti yang diklasifikas1kan sebagai HPD oleh pembantu pegawai tersebut.

Dalam hantaran di laman Instagram, Caprice syukur kerana dia masih sihat dan boleh berfikir secara wara$.

Bagaimanapun, Caprice meluahkan kekecewaannya terhadap sikap segelintir pegawai perub4tan menilai seseorang mengalam1 ganggvan personaliti di media s0sial kerana ia boleh membuatkan seseorang itu bert1ndak di luar kawalan.

Sedar dirinya dikatakan hidap HDP dan perlu jumpa pakar p$ikiatri, penyanyi kelahiran Negeri Sembilan ini mend3dahkan dia pernah berjumpa pakar namun hanyalah kerana dua perkara sahaja iaitu anx1ety dan in$omnia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Sementara itu, Caprice memberitahu dia akan berjumpa dengan pakar perub4tan untuk membuat ujian sama ada dia benar-benar hidup gangguan tersebut atau tidak.

“Minggu ini juga cap akan pergi jumpa p$ikiatri. Kalau mereka keluarkan surat dengan mengatakan Caprice tak ada masalah tersebut, hang perlu meminta maaf dalam tempoh 24 jam untuk beri panad0l kepada semua netizen yang meninggalkan komen di ruangan tersebut,”ujar Caprice.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: Instagram @capricedaddycap, TikTok @xscout84

Be the first to comment on "Pembantu Pegawai Perubatan Dakw4 Caprice Ada ‘Histrionic Personality Di$order’. “Bakal Jumpa Pakar”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*