Pengantin Kecewa Gambar Kahwin Percuma ‘Hauk’, Mila Jirin Tampil Beri Penjelasan

Sebelum ini, viral di media s0sial apabila pasangan pengantin meluahkan rasa kecew4 dengan perkhidmatan fotografi percuma yang diberikan oleh sebuah syarikat penyedia catering.

Mila tampil beri penjelasan

Tidak mahu mendiamkan diri, pemilik Bizmilla Catering iaitu penyanyi Mila Jirin terpanggil untk menjelaskan mengenai dakwaan individu yang tidak berpua$ hati dengan gambar-gambar yang diambil oleh jurugambar daripada pihak syarikatnya.

Ada i$u v1ral di TikTok berka1tan dengan Bizmilla dan juga satu wedding ni. Jadi, saya terpanggil untuk memberikan kenyataan bala$. Pada awalnya, saya tak nak bagi apa-apa statement tapi ramai pula yang tag saya dekat komen beliau.

Jadi, saya kena beritahu cerita sebenar agar semuanya jelas. Memang di Bizmilla kami membekalkan pakej perkahwinan lengkap, satu premium dan satu lagi basic.

Ujarnya, di dalam pakej tersebut pihaknya akan memberikan pakej percuma untuk sesi fotografi dan videografi sepanjang majlis berlangsung.

Kami dah nyatakan fotografi dan videografi sepanjang majlis untuk capture semua momen termasuk ahli keluarga. Selain posing momen selepas majlis dan sebagainya. Gambar yang diberi kebiasaannya 500 keping dan keatas. Sudah semestinya ada momen tengah jalan dan tak betul akan dirakam juga.

Kami tak pernah kata ‘oh tak boleh nak hire OP sendiri’. Kami hanya bantu beri percuma sesi itu kalau rasa nak hire OP sendiri silakan tak ada siapa nak h4lang.

Hanya ambil pakej ‘basic’

Dalam pada itu, Mila turut menyatakan bahawa dia sudah melihat hasil gambar yang diambil oleh jurugambar berkenaan dan terdapat banyak momen cantik, namun hairan kepada individu terbabit tidak memuat naik di media s0sial.

Gambar-gambar yang kami masukkan dekat media s0sial adalah hasil kami sampaikan kepada pelanggan tak ada hidden agenda. Semua diberikan secara jelas.

Difahamkan, individu terbab1t mengambil pakej basic untuk 300 tetamu termasuklah makanan, persiapan dewan, kelengkapan pengantin dan sebagainya.

Kami tak nak i$u kan benda itu. Saya dah tengok gambar beliau. Dalam 500 lebih gambar bukan semua seperti yang dia masukkan macam dalam media s0sial tu.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B I Z M I L L A (@mila_jirin)

 

Sumber : milajirin_bizmilla

Be the first to comment on "Pengantin Kecewa Gambar Kahwin Percuma ‘Hauk’, Mila Jirin Tampil Beri Penjelasan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*