“Hidung pernah P4tah Sebab Ek$iden..” Lana Nodin Selesai Buat Pembed4han Hidung Di Korea Selatan.

Tanpa perlu bersel1ndung atau men1pu, pelakon Lana Nodin menerusi video yang dimuat naik di Instagram mengakui dia telah selesai menjalani pembed4han pada bahagian hidungnya di Seoul, Korea.

Menerusi perkongsian tersebut, Lana yang sedang berjalan-jalan memberitahu tiada lagi bengk4k dan leb4m pada bahagian wajahnya selain tidak berasa pen1ng dan $akit selepas hari ke-15.

Malah menurut pelakon drama Cinta Ibadah itu, balvtan pada bahagian hidungnya akan dibuka dalam masa tujuh hari lagi.

“Hi, ini merupakan hari ke-15 selepas pemb3dah4n, surprisely tak ada bengk4k dan leb4m di muka, saya pun dah mula keluar berjalan di Seoul.

Bagaimanapun Lana dipercayai bertind4k memadam perkongsian tersebut selepas beberapa minit di muat naik di laman Instagram miliknya.

Biarpun sudah dipadam di Instagram namun video tersebut sempat dimuat naik di saluran YouTube ‘Selebriti Malaysia’.

Sebelum ini, Lana pernah berterus-terang dia memang lakvkan sesuatu pada hidungnya sehingga kelihatan pel1k.

Lana atau nama sebenarnya Mazlina Hasan Nodin berkata dia perlu memasukkan plastik pada hidungnya secara berkala selepas hidungnya pernah p4tah ak1bat kem4langan sewaktu dari sekolah lagi.

Kata Lana, dia terpak$a membuat prosedur terbab1t demi kebaikan dan sebenarnya tak pernah terfikir mengubah apa-apa pada wajahnya kalau bukan terpak$a.

Video:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Gempak, Youtube

Be the first to comment on "“Hidung pernah P4tah Sebab Ek$iden..” Lana Nodin Selesai Buat Pembed4han Hidung Di Korea Selatan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*