Pengantin Lelaki ‘Naik Sheikh’ Lepas Dengar Muzik Silat, Siap Buka Langkah Sebelum ‘Tumbang’

Tvlar di media sosial video seorang pengantin lelaki yang diraikan secara tiba-tiba bangun dari tempat duduk dan menyer4ng pesilat yang sedang membuat persembahan.

Terus masuk gelanggang

Kejad1an yang dikongsikan oleh beberapa tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan tersebut menyaksikan pengantikan lelaki secara tiba-tiba bangun dan ‘masuk’ gelanggang silat selepas beberapa kali mengg0yangkan kak1nya.

Bukan itu saja, pesilat sedia ada turut sama berak$i dengan pengantin lelaki tersebut selepas orang ramai di kawasan itu meminta agar ak$i mereka berdua tidak diganggv kerana ri$au ada yang terceder4.

T1ndakan pengantin lelaki itu yang secara tiba-tiba membuka langkah silat dikatakan kerana mendengar alunan muzik tradisional yang menjadi lagu latar belakang pesilat untuk beraksi di hadapan pasangan raja sehari tersebut.

Tvmbang lepas jatvhkan pesilat

Selepas beberapa saat bersilat, lelaki berkenaan tiba-tiba tvmbang sebelum di$elamatkan oleh orang ramai selepas berjaya menjatuhkan pesilat yang berada bersama dengannya.

Sambungan kejad1an tersebut yang dikongsikan di TikTok mendapati bahawa bukan sahaja lelaki tersebut yang tumbang tetapi terdapat dua lagi orang yang turut sama pengsan selepas aksi silat dipersembahkan dalam majlis perkahwinan.

Difahamkan ketiga-tiga individu tersebut berada dalam keadaan yang baik selepas sedarkan diri dan tiada orang lain yang ceder4 akibat kejad1an yang berlakv itu.

Menjengah ke ruang komen, ada yang meminta keluarga tersebut mendapatkan r4watan daripada p4kar pervbatan Islam kerana berkemungkinan berkait dengan $aka keturunan.

Video:

 

Sumber: TwitterTikTok

Be the first to comment on "Pengantin Lelaki ‘Naik Sheikh’ Lepas Dengar Muzik Silat, Siap Buka Langkah Sebelum ‘Tumbang’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*