“Dia Tau Cara Menghormati Wanita Muslim..”- Ramai Kagum Dengan Jung-Kook

Nama penyanyi terkenal, Jeon Jung-kook rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Mana tidaknya, selain mempunyai bakat dalam naynyian, dia yang juga salah seorang ahli kumpulan BTS amat sinonim dengan wajah yang cukup tampan.

Malah, baru-baru ini, Jung-kook menjadi bualan netizen apabila dia begitu menghorm4ti salah seorang peminat wanita yang beragama islam ketika berada di Qatar untuk mempromosi 2022 World Cup, tidak lama lagi.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @taehyung1_35 di laman TikTonya, kelihatan penyanyi yang berusia 25 tahun itu berada di sebuah lokasi dengan dikelilingi oleh pengawal peribadi dan peminatnya.

Bagaimanapun, seorang peminat wanita muslim telah menarik perhatian netizen apabila wanita terbabit bertindak menegurnya dengan melambai tangan ke arahnya.

Dengan rasa penuh hormat, Jung-kook hanya mengangkat tangannya sebagai tanda maklum balas dan menghorm4ti wanita yang memakai hijab berwarna hitam terbabit ternyata raih perhatian netizen.

Susulan itu, menjengah ke ruangan komen, ramai yang memuji sikap yang ditunjukkan oleh Jung-kook memandangkan dia tahu menjaga bata$nya bersama seorang wanita muslim.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: TikTok @taehyung1_35

Be the first to comment on "“Dia Tau Cara Menghormati Wanita Muslim..”- Ramai Kagum Dengan Jung-Kook"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*