‘Rah$ia’ Pembaca Berita Sentiasa Nampak Kemas Di TV Terb0ngkar, Ini Rupa-Rupanya…

Menonton pembaca berita di televisyen yang kemas dan cantik serta kacak sedikit sebanyak dapat menenangkan hati penonton. Bukan sekadar menyampaikan berita yang berlaku di dalam dan luar negara, penampilan pembaca berita juga seharusnya dijaga rapi.

Namun begitu, mungkin ada yang tertanya-tanya apakah tips pembaca berita ini sentiasa nampak kemas di depan kamera bukan? Menerusi satu perkongsian yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dipaparkan seorang pembaca berita wanita sedang bersiap.

Dalam rakaman ini kelihatan personaliti TV tersebut sedang disiapkan oleh seorang penata gaya. Maka terd3dahlah rahsia pakaian pembaca berita sentiasa kemas terletak di dalam televisyen.

Berikut adalah perkongsian rakaman rahsia pembaca berita bersiap yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun lailar0hani.

Patutlah nampak kemas dan cantik terletak! Rupanya ‘dikemaskan’ dengan pelekat di belakang jaketnya. Inilah salah satu trik yang digunakan oleh penata gaya. Janji tak terkantoi di dalam televisyen.

Apa-apa pun pend3dahan yang dibuat oleh pengguna media sosial sama yang tular sebelum ini telah membuka banyak mata tentang cara kerja pembaca berita sebelum keluar siaran langsung di televisyen.

Di ruangan komen rata-rata warganet terkejut rupanya ini trik supaya pembaca berita sentiasa nampak kemas. Berikut antaranya:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "‘Rah$ia’ Pembaca Berita Sentiasa Nampak Kemas Di TV Terb0ngkar, Ini Rupa-Rupanya…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*