“Tak Best” Jadi Ahli Keluarga Artis, Kakak Iman Troye Tampil Ded4h Sisi Gelap

Pasti ramai yang menyangka menjadi artis ni satu perkara yang best! Manakan tidak, dikenali ramai orang, menjadi contoh pada orang ramai serta mendapat perhatian dari orang ternama.

Pun begitu, terdapat pelbagai sisi gelap menjadi seorang selebriti sebenarnya. Apa yang dilakvkan, pasti akan dikritik.

Malah, ada juga yang terpal1t dengan kontrover$i dan f1tnah oleh peminat bahkan tidak boleh tidur kerana memikirkan t0hmahan yang dilemparkan oleh orang ramai apatah lagi yang mel1batkan ahli keluarga.

Sama seperti kisah yang tvlar baru-baru ini mengenai penyanyi yang semakin meningkat naik iaitu Iman Troye mencur1 perhatian ramai.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh kakaknya sendiri, Ain Fatiha, dia meluahkan bagaimana rasanya melihat adik sendiri dikec4m.

Namun, dia akui kagum dengan semangat Iman Troye yang tidak mudah melatah menghadap segala duga4nyang hadir dalam hidupnya.

Tidak cukup dengan itu, Ain juga turut memuji sikap adiknya yang mengutamakan keluarga dalam apa jua keadaan dan mungkin ianya salah satu asbab penyanyi itu dimurahkan rezeki. “

“Awak adalah emas @imantroye. Awak kesayangan semua orang. Ali dan Arman sayang awak sangat-sangat! Kenapa rezeki awak selalu murah sebab awak selalu utamakan keluarga.”

“Bila kena kecam tervk, awak cakap jangan r1sau, awak okey. Semoga sentiasa kvat adikku, Iman Alyssa. Semoga sentiasa didalam pelvkan Allah.

Terdapat juga persoalan dari netizen yang menanyakan adakah seronok menjadi salah seorang ahli keluarga seorang artis dan ini jawapannya.

“Ramai orang tanya, best ke jadi family artis? Tak. Tak best. Orang beba$ bercakap, beba$ kec4m tanpa tidur sebantal pun. 90% orang cakap kat luar sana semua salah,” katanya.

“Malam ni sayu sikit. Adik sayang kakak ni. Iman ni jiwa dia besar. Dia suka apa dia buat sekarang. Semoga sentiasa kvat ya acu @imantroye,” tambah kakaknya di ruang kapsyen.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warga netizen memberikan sokongan pada Iman Troye agar terus kuat berada di dalam dunia seni.

Antara komen warga maya:

“Ni lah sebab nama dia semakin naik sebab dia pentingkan family dia..”

“Dah masuk dunia artis ni memang kita ibarat dah takde pr1vacy and media semua akan update so semoga iman terus kvat”

“Elak elaklah jadi artis kalau tak tahan.. memang kvat duga4nsaya tengok.. benda simple tapi sebab artis jadi besar.. kesian tengok lagi2 artis sekarang banyak muda2.. jaga mental health korang selalu”

Video :

 

Sekadar info, sebelum ini penampilan Iman yang memakai baju berwarna hitam dipadankan dengan tali pinggang besar berwarna pink meraih perhatian serta dikritik segelintir netizen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : YOY

Be the first to comment on "“Tak Best” Jadi Ahli Keluarga Artis, Kakak Iman Troye Tampil Ded4h Sisi Gelap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*