Rai Anniversary Pertama. Ramai Peminat Doakan Pasangan Ini Cepat-Cepat Dapat Baby

Pelakon popular, Uqasha Senrose menitipkan dedikasi istimewa buat suami tersayang yang juga aktor, Kamal Adli bersempena dengan ulang tahun pertama perkahwinan mereka.

Bahagia harmoni bersama, Uqasha mengakui bersyukur kerana mereka sama-sama berjaya mengharugi bahtera rumah tangga bersama.

“Happy 1st anniversary abang @kamaladli. Im speechless, there’s so many things i wanna say but i just got blur. Walau macam-macam duga4n pahit manis kita baru lalui selama setahun tapi kita berjaya lalui sayang!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K.A (@kamaladli)

“Abang please know that i always proud to have you as my suami and always support you in any ways insyAllah. Thank you sayang for everything and insyaAllah many more to come,” luahnya.

Kakak kepada Nelydia ini melayangkan kata cinta itu menerusi salah satu hantaran yang dikongsikan di Instagram.

Malah lampiran foto momen indah mereka berdua turut diabadikan Uqasha menerusi posting sama.

“You are amazing funny guy, tapi time baloh (gaduh) gak haha biasa la tu adat rumahtangga kata orang-orang tua kan kita ikut je.

“Walaupun tak ada apa-apa celebration sebab kita dua kerja, dengan kata-kata dan posting dari abang, saya syukur… (walaupun tk nk tu je). Love you abang my love and forever love, amin,” tulisnya lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2)

Sementara itu di dalam sebuah lagi hantaran terkini, Uqasha turut berkongsi video pendek yang memaparkan mereka sedang menikm4ti makan malam dengan cara tersendiri.

Imbas kembali, pasangan selebriti ini mendirikan rumah tangga pada 5 November 2021 lalu di dalam sebuah majlis tertutup yang dihadiri kedua ahli keluarga.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : MH

Be the first to comment on "Rai Anniversary Pertama. Ramai Peminat Doakan Pasangan Ini Cepat-Cepat Dapat Baby"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*