Zarina Zainuddin Teruja Anak Pegang Watak Utama ‘Kasih Dari Syurga’

Pelakon, Zarina Zainuddin meluahkan rasa teruja apabila telefilem pertama lakonan anak istimewanya, Azal Azrai akan ditayangkan di kaca televisyen malam ini. Menurut Zarina, judul telefilem tersebut adalah ‘Kasih Dari Syurga’.

Naskhah pertama Azal

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Menerusi laporan Harian Metro, Zarina menyatakan bahawa Azal pernah terlibat dalam dunia lakonan sebelum ini tetapi hanya sebagai watak sampingan. Kali ini, Azal dapat memegang watak utama untuk telefilem arahan Jasmin Hamid dan Riza Baharudin.

Sebelum ini, dia pernah berlakon, tapi sebagai pelakon tambahan untuk watak yang sangat kecil. Jadi, kali ini rezeki untuk Azal memegang watak utama dalam telefilem Kasih Dari Syurga ini.

Saya amat bersyukur kepada pengarah dan penerbit telefilem ini kerana memberi tunjuk ajar kepada Azal dengan penuh sabar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Tambah Zarina, dia tidak akan menolak jika terdapat tawaran untuk anaknya itu berlakon kerana minat Azal juga ke arah yang sama. Ibu kepada dua anak istimewa itu inginkan mereka untuk berdikari dan memberi peluang kepada diri sendiri.

 

Sumber: Harian Metro

Be the first to comment on "Zarina Zainuddin Teruja Anak Pegang Watak Utama ‘Kasih Dari Syurga’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*