“Alaaa Omey!! Dah Boleh Senyum Ya Dia.. Macam Muka Mommy” Anak Dara Fizo Omar Tarik Perhatian Ramai

Tanggal 25 Jun lalu, pelakon dan usahawan Fizo Omar telah menimang anak perempuan kedua yang diberi nama Wan Khaleeda. Kini anak bersama isteri barunya, Fazeera Nazri sudah berusia lima bulan dan sudah mula untuk berinteraksi dengan orang sekeliling serta sering mendapat perhatian ramai.

Di laman Instagram milik Fizo Omar, dia telah berkongsi beberapa keping gambar Wan Khaleeda yang kini sudah mula pandai senyum apabila diagah dan melihat orang.

Namun, apa yang menarik perhatian ramai adalah wajah Wan Khaleeda dikatakan menyerupai ibunya. Mata, mulut dan senyumannya kelihatan persis Fazeera. Ger4m sangat melihat Khaleeda yang tersenyum itu. Mcam fotostat, dan manis senyumannya.

 

Kehadiran Khaleeda pasti menceriakan semua orang terutamanya kakaknya, Maryam yang sangat teruja menyambut kehadiran Khaleeda. Nanti Maryam ada geng untuk bermain masak-masak kan.

Sperti yang sering dilihat sebelum ini, Fizo telah berkongsi video anak-anaknya dan kelihatan Maryam menyayangi adiknya dengan penuh kasih sayang.

 

 

KOMEN NETIZEN:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizo Omar (@fizoomar)

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : IG Fizo Omar

Be the first to comment on "“Alaaa Omey!! Dah Boleh Senyum Ya Dia.. Macam Muka Mommy” Anak Dara Fizo Omar Tarik Perhatian Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*