Najwa Latif Ded4h Kisah Pertunangannya Dengan Suami

Pasti rata-rata peminat terkejut dengan berita penyanyi Najwa Latif yang selamat diijabkabulkan bersama pasangan hatinya, Akwa Ariffin, semalam.

Menerusi satu video yang dimuat naik di YouTube Adil Dbahri, Najwa mend3dahkan dia dan suami sudah bertunang pada bulan Jun lalu namun hanya dihadiri oleh keluarga sahaja.

“Sebenarnya kami dah bertunang bulan Jun tahun ini, tapi cuma bila fasa bertunang ini dinasihatkan untuk kita tidak hebahkan sangat so memang kami keep it to our family je,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OfficialNajwaLatif (@njwalatif)

Menurut Najwa lagi, ketika berkolaborasi menerusi lagu Tak Kisah Pun, dia dan suami sudah mempunyai perasaan antara satu sama lain.

“Sebenarnya waktu kami berkolaborasi dulu itu, saya suka Akwa dan Akwa suka saya tapi kami tak cakap apa-apa.

“Kami memang keep it profesional sebab takut kalau apa-apa jadi atau confess tak jadi nanti malu pulak kan nak kerja sama-sama. Lepas kerja habis barulah kita ambil keputusan untuk teruskan hubungan,” kata Akwa.

Video:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "Najwa Latif Ded4h Kisah Pertunangannya Dengan Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*