10 Bulan berpi$ah, Siti Saleha Kini Sedang Dilamun Cinta

SELEPAS 10 bulan berp1sah dengan bekas suami, pelakon Siti Saleha kini sudah menemui pengganti. Difahamkan, aktress ini sedang berkawan rapat dengan seorang jejak berd4rah kacukan sepertinya.

Saleha atau Siti Saleha Mohd Baharum, 32, bagaimanapun enggan berkongsi lanjut mengenai lelaki berkenaan dan akan berkongsi di Instagram sekiranya ada perkembangan lanjut.

“Nanti saya kongsi di Instagram saya, bila saya sedia. Tiada apa yang serius, dia lelaki yang baik.

“Kami mempunyai persamaan, kita mix… kita orang putih,” katanya.

Saleha berkongsi perkara itu ketika ditemui selepas tayangan perdana dua episod drama bersiri Hilang yang bakal disiarkan di platform Viu.

Dalam pada itu, Saleh mengaku kenalan terdekatnya sudah mengetahui hubungannya dengan jejaka tersebut meskipun tidak berkongsi mengenainya di media s0sial.

Secara berseloroh, Saleh turut memaklumkan jejaka berkenaan turut menemaninya ketika tayangan perdana Hilang yang diadakan di Pavilion Kuala Lumpur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SITI SALEHA (@sallywho)

“Saya rasa orang sekelilng tahu walaupun saya tidak berkongsi gambarnya. Bila-bila masa nanti saya tunjuk wajahnya,” ujarnya.

Untuk rekod, Saleh bercera1 dengan bekas suami, Ahmad Lutfi Azhar pada 22 Januari lalu di Mahkamah Rendah Syariah, Klang, Selangor.

Pasangan itu berkahwin pada 28 Julai 2017 namun mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

 

Sumber; Mstar

Be the first to comment on "10 Bulan berpi$ah, Siti Saleha Kini Sedang Dilamun Cinta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*