Pakai ‘Simple’ Tetap Lawa, Peminat Puji Fazura $antuni Makcik-makcik Dengan Mesra

Tanggal 19 November merupakan hari yang dinantikan oleh seluruh rakyat Malaysia bagi menunaikan tanggungjawab dalam Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Cepat proses mengund1

Pelakon dan usahawan tersohor, Nur Fazura, tidak terlepas berkongsi momen selepas selesai membuang und1 di Pekan, Pahang. Menurut kapsyen yang ditulis di Instagram (IG), Fazura, 39, bersyukur proses mengund1 berjalan dengan lancar.

Biarpun begitu, pemilik nama Nur Fazura Sharifuddin rasa ber$alah kerana tidak sengaja terl4nggar dinding pengh4dang kotak ruang mengund1.

Alhamdulillah, cepat saja proses mengund1 tadi, walaupun sampai nak terjatvh dinding penghadang kotak ruang mengund1 tu tadi Faz terl4nggar haha.. Sorry buat semua pegawai di sana tadi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Tambah isteri kepada aktor Fattah Amin, dia bangga dengan semangat orang ramai yang telah keluar ‘buang’ und1 dan harapnya ada ber1ta baik untuk negara tercinta.

Pakai simple pun lawa

Sementara itu, penampilan ‘simple’ pelakon drama Her0 Seorang Cinderella mendapat pujian daripada peminat setia. Fazura memilih untuk menggayakan kemeja merah, berseluar jeans serta tudung keluarannya.

Selain Fazura, antara barisan selebriti lain yang keluar mengund1 adalah Datuk Seri Siti Nurhaliza, Nelydia Senrose, Hairul Azreen, Hanis Zalikha, Elfira Loy, Neelofa, Alif Satar, Rozita Che Wan, Uyaina Arshad, Nabila Razali, Ben Amir, Nabil Ahmad, Hun Haqeem, Daiyan Trisha dan ramai lagi.

 

Sumber: Instagram @missfazura

Be the first to comment on "Pakai ‘Simple’ Tetap Lawa, Peminat Puji Fazura $antuni Makcik-makcik Dengan Mesra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*