Janna Nick Kongsi Video Percutian, Tapi Mata Bengkaknya Jadi Perhatian Peminat

Pelakon, Janna Nick baru-baru ini mengejutkan ramai peminat selepas dia memuat naik posting yang mengundang dia did4kwa putu$ cinta dengan kekasihnya, Dini Azan Schatzmann.

Umum diketahui, sejak tahun 2019 dua pelakon ini tidak lagi menyorok tentang hubungan cinta mereka malah sering menjadi sorotan ramai di media s0sial mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Meskipun begitu, posting Janna Nick menyebabkan timbul d4kwaan dia dan Dini Azan Schatzmann putu$ cinta. Tetapi masih belum ada kenyataan rasmi daripada kedua belah pihak. Janna Nick juga dilihat bercuti seorang diri yang dipercayai dia ke Itali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

‘Jika itu memusnahkan kamu, itu bukan cinta.’ Tulis Janna Nick terbaharu diruangan Instagram (IG) miliknya itu bersama beberapa keping foto yang mana dia dilihat mengubah penampilannya. Meskipun begitu, dia masih sahaja menutup ruangan komen di akaun miliknya itu.

Menjengah pula di TikTok milik Janna Nick, selepas beberapa hari tidak memuat naik sebarang video, Janna Nick akhirnya berkongsikan satu klip video pendek dia sedang ‘healing‘ dan menikm4ti suasana tempat penginapannya.

Video:

Muat naik Janna Nick itu ternyata melegakan kerisauan peminat terhadap keadaannya selepas pelbagai d4kwaan timbul antaranya dengan Dini Azan Schatzmann dan dalam pada itu, peminat mengharapkan dia sekadar healing dan diminta agar jangan hilang.

‘Healing je tau, jangan h1lang’

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Janna Nick Kongsi Video Percutian, Tapi Mata Bengkaknya Jadi Perhatian Peminat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*