“Macam Mana Boleh Kant0i? Penat Simpan..” Syifa Melvin Umum Bakal Kahwin Dengan Safawi

Nama pempengaruh Syifa Melvin dan pemain Johor Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rasid menjadi bualan ramai selepas dikhabarkan akan melangsungkan majlis pernikahan dalam masa terdekat.

Macam mana boleh kantoi?

Menerusi Instagram Live pada Selasa, Syifa memohon agar orang ramai mendoakan yang terbaik buat dirinya dan Safawi.Bagaimanapun, usahawan kosmetik itu tidak mengesahkan tarikh 3 Disember menjadi saksi hari bahagia mereka.Yang mana doakan kami nak kahwin itu, doakan yang terbaik. Penat kami simpan rahsia, kantoi juga. Tapi tak apa.. biar saja sebab itu kami pun diam. Kalau tarikh itu, korang nak percaya, percaya saja la.Tak tahu la macam mana boleh (kantoi). Hampa tunggu la 3 Disember ini ada tak (ketawa).

Selesa privasi

 

Tambah adik kepada pelakon Syatilla Melvin, mereka selesa dengan kehidupan privasi tanpa menghebahkan selagi belum sah ikatan.Katanya, mereka risau dengan penyak1t ain kerana tidak semua orang suka melihat kebahagiaan orang lain. Kami bukan nak berahsia tetapi kena faham la. Dari awal lagi, kami nak privasi.Tak pernah pun expose kami bersama, kongsi gambar berdua ke. Yang gambar di media sosial itu mereka sunting bagi nampak kami duduk berdua.Cuma kadang-kadang masa saya buat live, Safawi akan masuk. Itu saja. Tak ada pun mengatakan kami bersama.Sebab kami takut dengan penyakit ain. Tak semua orang gembira, bila kita gembira. Kalau diikutkan tak mahu bagitahu pun. Bila dah official, baru akan dikongsikan.Orang yang kahwin pun boleh bercerai. Inikan pula yang bercinta. Doakan yang baik-baik. Moga orang yang dalam live ini pun dikurniakan jodoh yang baik.Sementara itu, usaha OhBulan! untuk mendapatkan kenyataan daripada Syifa gagal apabila WhatsApp yang dihantar tidak dibalas manakala Safawi pula hanya menjawab waalaikumussalam.Terdahulu, kisah percintaan Safawi dan Syifa menjadi bualan orang ramai, namun tiada sebarang pengesahan rasmi daripada kedua-dua belah pihak yang mengatakan mereka menjalin hubungan istimewa.
Sumber: Instagram @syifamelvin

Be the first to comment on "“Macam Mana Boleh Kant0i? Penat Simpan..” Syifa Melvin Umum Bakal Kahwin Dengan Safawi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*