Kongsi Foto Bersama Tokti, Marissa Dania Dipuji Cantik. “Siap ‘Dikenenkan’ Dengan Anak Tiri TokTi

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan anak perempuan, pelakon popular Norman Hakim yang diberi nama Marissa Dania ini.

Terdahulu, gadis cantik tersebut tvlar mencuri tumpuan ramai dengan kecantikannya dan ternyata ia membuatkan sehingga kini Marissa Dania sering menjadi sorotan peminat dan pengikut di media s0sial.

Sekadar info, Marissa Dania merupakan anak perempuan kedua Abby Abadi dan Norman Hakim yang kini berusia 17 tahun.

Marissa Dania dipuji netizen

Baru-baru ini pula, satu muat naik Marissa Dania di Instagram (IG) dengan berkongsikan dua keping foto membuatkan dia menerima pelbagai pujian peminat dan pengikut apabila ruangan komen nampaknya kecantikannya menjadi sebutan ramai.

Meskipun begitu, foto tersebut memaparkan Marissa Dania tidak sendiri malah disampingnya turut ada penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut dikenali sebagai Tokti. Ternyata wajah kedua-duanya menjadi tumpuan apabila rata-ratanya juga melihat mereka mempunyai persamaan.

Siap dikenenkan dengan anak tiri Tokti

Selain dipuji cantik, wajah Marissa Dania dikatakan ada iras dengan Tokti sehingga ada yang seperti melihat mereka macam anak dan mak. Dalam pada itu, ada juga yang sempat kenenkan Marissa Dania dengan anak tiri Tokti, Aazief Khalid.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Kongsi Foto Bersama Tokti, Marissa Dania Dipuji Cantik. “Siap ‘Dikenenkan’ Dengan Anak Tiri TokTi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*