“Beberapa Langkah Nak Naik Pentas, Chombi Tiba-tiba Peng$an..” Harry Khalifah Mohon Doakan Anaknya

Biarpun baru mencipta nama di arena muzik arus perdana, nama penyanyi Chombi sudah ‘melekat’ di hati pendengar muzik tempatan, apabila mendapat perhatian selepas lagu-lagunya sering mendominasi carta tontonan di laman YouTube.

Terbaharu, pengunjung Karnival Jom Santai yang diadakan di Aeon Mall Taiping, Perak gempar apabila penyanyi Chombi tiba-tiba peng$an sebelum membuat persembahan pada kejad1an malam Sabtu.

Harry Khalifah yang juga bapa kepada Chombi memberitahu anaknya itu dikejarkan ke hospital ak1bat mengalami ma$alah tekanan d4rah rendah selain baharu sahaja pul1h daripada dem4m.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by APAK HARRY KHALIFAH (@harry_khalifah)

“Beberapa langkah nak naik pentas, Chombi tumbang… sebenarnya Chombi baru lepas baik demam selain sedang datang bulan ditambah pula kehadiran orang ramai serta lighting yang panas membuatkan dia tak selesa.

“Sebelum pengsan dia dah kata nampak macam gelap, tahu-tahu dia peng$an. Doktor yang merawat memberitahu dia mengalami tek4nan d4rah rendah,” katanya.

Bagaimanapun, Harry bersyukur apabila Chombi atau Siti Maryam Ahamad Sairi, 15, dibantu seorang jururawat yang kebetulan berada di acara itu sebelum di bawa ke hospital berhampiran.

“Nasib baik ada jururawat masa itu, dia terus bert1ndak cepat. Dia yang bawa kami ke hospital berdekatan,” katanya.

Berkongsi keadaan Chombi, Harry memaklumkan akan membawanya mendapatkan rawatan di h0spital sekali lagi ekoran anaknya itu mengadv $akit dada dan mengalami masalah $emput.

Meninjau ke akaun Instagram Chombi pula, penyanyi muda berkenaan memohon maaf kepada peminatnya di Taiping berikutan tidak dapat membuat persembahan di sana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sitimaryam_chombi

“Alhamdulillah saya okay sikit. Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan saya dan saya minta maaf pada orang-orang Taiping sebab tak dapat nak teruskan Insya Allah panjang umur kita jumpa lagi doakan saya sihat seperti biasa,” tulisnya.

Be the first to comment on "“Beberapa Langkah Nak Naik Pentas, Chombi Tiba-tiba Peng$an..” Harry Khalifah Mohon Doakan Anaknya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*