Wanita Tak Dikenali ‘Offer’ Nak Jadi Isteri Kedua Dan Lahirkan Zuriat, Izzue Islam Mohon Hormati Isteri

Pengacara Izzue Islam dan isteri, Awin Nurin masih belum dikurniakan rezeki zuriat meskipun sudah sembilan tahun mendirikan rumah tangga.

Ada wanita sanggup jadi ‘madu’

Memetik laporan Melodi, Izzue berkata dia didatangi seorang wanita bertudung yang beran1 mat1 menawarkan diri untuk menjadi isteri kedua serta ingin melahirkan anak.

Kata Izzue, 32, dia dan Awin terkeduvdengan t1ndakan wanita tidak dikenali itu yang disangka hanya bergurau semata-mata.

Ini betul-betul terjadi ada seorang perempuan bertudung datang depan saya dan Awin di satu majlis pada pertengahan tahun.

Tiba-tiba dia cakap dekat Awin yang dia okey nak jadi isteri kedua dan bagi zuriat. Mula-mula saya ingatkan dia bergurau rupanya dia $erius. Cara dia cakap memang beria sangat.

Saya dan Awin tak tahu nak respon apa. Ini kali pertama berlaku depan mata sendiri. Sebenarnya saya memang m4rah bila dia cakap macam itu.

Jaga perangai!

Ditanya mengenai perasaan Awin, pemilik nama Muhammad Izzul Islam Mazlan mengakui hati isterinya tergur1s namun tidak berlanjutan sehingga timbul pergadvhan.

Tidak dinaf1kan memang beri ke$an kepada kami tetapi tidaklah sampai hurv hara dan bergadvh. Ada juga orang macam itu? Jadi kami akan berjaga-jaga dan bersedia apabila berada di luar.

Dalam pada itu, pelakon drama Nasi Kerabu Untuk Che Abe mengingatkan individu terbabit untuk menjaga perasaan isterinya sebelum berkata-kata.

Saya minta tolong sangat-sangat untuk jaga hati isteri saya. Jangan buat perangai macam itu, tak elok! Awak perempuan.. bertudung pula itu. Tak manis buat macam itu dekat isteri orang.

Terdahulu, Izzue mendirikan rumah tangga bersama Awin yang merupakan pengurusnya pada 2 Jun 2013.

 

Sumber: TikTok @melodiberapi

Be the first to comment on "Wanita Tak Dikenali ‘Offer’ Nak Jadi Isteri Kedua Dan Lahirkan Zuriat, Izzue Islam Mohon Hormati Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*