Faizal Hussein Melayan Mesra Peminat, Dipuji Tak S0mb0ng Dan Sempoi!

Pelakon yang cukup sinonim dengan karakter Roy dalam filem G1la-G1la Remaja, sehingga kini nama Faizal Hussein masih menjadi perhatian ramai. Bermula dari filem tersebut, pelakon ini terus mencipta namanya di dalam industri seni.

Malah setelah bertahun-tahun, Faizal Hussein masih memiliki barisan peminatnya yang tersendiri. Selain itu, Faizal Hussein juga dilihat masih aktif berlakon dan bakat yang ada padanya itu membuatkan ramai suka menyaksikan lakonannya.

Terbaharu, satu rakaman yang memaparkan Faizal Hussein melayan mesra peminat telah menjadi bualan ramai. Dalam rakaman tersebut dilihat Faizal Hussein sedang dimbil foto bersama seroang peminat perempuan.

Namun disebabkan peminatnya itu kurang tinggi darinya, Faizal membengkokkan sikit kakinya supaya tidak terlihat canggung. Berikut adalah perkongsian rakaman Faizal Hussein melayan mesra peminat dengan gaya sempoinya itu:

Memang sempoilah Faizal Hussein dalam rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok ini! Biarpun sudah cukup popular namun tak pernah dengar lagi Faizal Hussein s0mbong dengan peminat. 

Perkongsian rakaman ini telah membuatkan warganet memuji kemesraan pelakon senior tersebut. Tak kurang ada juga yang memuji ketampanan Faizal Hussein biarpun sudah meningkat usia. Berikut antara komen yang ditinggalkan:

“Faizal Hussein ni kat luar mesti sempoi kan”

“Hero hensem legend”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : 

Be the first to comment on "Faizal Hussein Melayan Mesra Peminat, Dipuji Tak S0mb0ng Dan Sempoi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*