“Nafas Cungap2 Lagi” Sebulan Bertarvng Nyawa Di ICU, Nad Zainal Buat ‘live’ Cerita Pengalaman Dilalui

Selepas sebulan bertarvng nyawa, pelakon Nad Zainal memaklumkan akan mengadakan sesi siaran langsung menerusi aplikasi TikTok miliknya pada jam 8 malam ini.

Menerusi satu sesi siaran langsung di aplikasi TikTok, pelakon berusia 32 tahun bersyukur apabila diberi peluang kedua meskipun masih mengalam1 gejala nafas pendek dan dilihat tercungap-cungap.

Nad berkata, dia juga terharu dengan keprihatinan rakan artis yang menjayakan tabung dana kecema$an bagi menampung kos rawatannya selain tidak lupa mengadakan majlis doa selamat serta solat hajat.

Malah, pelakon drama Cina bvtaitu turut mengucapkan terima kasih kepada peminat dan netizen yang berterusan menitipkan doa agar dirinya kuat sepanjang tempoh ditidurkan di unit r4watanrapi (ICU) h0spital Pakar KPJ Ampang Puteri, Selangor.

Bercerita lanjut, Nad mengakui dirinya memerlukan tempoh untuk beberapa bulan sebelum kembali ke set penggambaran sekali gus dapat memberikan lakonan terbaik, bukan sekadar ‘bekerja’ semata-mata.

Sementara itu, dia menyifatkan pengalaman berjvang disebabkan peny4kit itu selama sebulan pasti menjadi kenangan yang sukar dilupakan dalam kehidupannya.

Dalam masa sama, ibu kepada dua cahaya mata itu mengakui akan lebih cakna mengenai kesihatan diri selain menyedarkan dirinya bagi menghargai orang di sekeliling.

Di penghujung siaran langsung, Nad memaklumkan dia akan berkongsi cerita lebih lanjut seperti pengalaman ditidurkan, mimpi yang dialami dan sebagainya pada masa akan datang.

Video:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: TikTok & Instagram Nad Zainal

Be the first to comment on "“Nafas Cungap2 Lagi” Sebulan Bertarvng Nyawa Di ICU, Nad Zainal Buat ‘live’ Cerita Pengalaman Dilalui"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*