Atu Akui Keterlanjvrannya Berbicara Mengguri$ Hati Nabila Razali. Sudah Mohon Maaf

Umum mengetahui, penyanyi dan pelakon Nabila Razali berasa kecew4 dengan t1ndakan pelawak Atu Zero yang ‘bergurau ka$ar’ ketika dalam program The Masked Singer Malaysia musim ketiga, baru-baru ini.

Terbaru, Atu atau nama sebenarnya, Sharid Kunal Doli Sharif, 31, mengaku1 menye$al atas keterlanjuran bicaranya dan sudah memohon maaf kepada Nabila menerusi mesej langsung (DM) yang dihantar ke IG.

Saya mohon maaf

Saya mohon maaf kepada Nabila dengan menghantar mesej langsung dalam IG selepas seorang individu memberitahu luahan hati Nabila yang kecew4 dengan saya. Bagaimanapun, tiada respon daripada Nabila sehingga saat ini walaupun sudah melihat mesej yang saya hantar.

Menerusi laporan Berita Harian, Atu mengakui keterlanjurannya dan berharap komen tersebut dapat dijadikan pemb4kar $emangat untuk Nabila memperbaiki mutu nyanyian.

Kata-kata saya memang salah, tetapi jika dilihat daripada sudut berbeza, anggaplah ia sebagai pemb4kar semangat agar dapat menyanyi lebih baik dalam persembahan secara langsung. Apa yang saya cakap adalah perkara betul dan ia juga pernah tvlar sebelum ini. Jadi, saya bercakap berdasarkan apa yang saya dengar dan lihat sebelum ini.

Pada masa yang sama, Atu berjanji akan lebih berhati-hati apabila membuat ‘punchline’ atau bahan jenaka supaya tidak menyinggung perasaan sesiapa pada masa akan datang.

Sumber: Berita Harian 

Be the first to comment on "Atu Akui Keterlanjvrannya Berbicara Mengguri$ Hati Nabila Razali. Sudah Mohon Maaf"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*