“Steady Dato Awie..” Pemint Cilik Minta Selfie Siap Pegang Bahu Lagi, Datuk Awie Selamba Layan

Siapa yang tak kenal dengan lagenda rock terkenal 90-an, Datuk Awie, atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Bin Othman. Mereka yang mengenalinya pasti tahu kisah hidupnya yang penuh liku sebagai anak seni.

Hero malaya yang tidak pernah mengecewakan peminat-peminat dengan lakonan superb hebatnya. Malah, namanya masih menjadi sebutan peminat baik yang tua mahupun yang muda.

Terbaharu, perkongsian tvlar dari TikTok Amirulainul4788 yang memaparkan gelagat dua orang kanak-kanak yang meminta untuk bersua foto dengan lagenda rock itu.

Katanya, mereka merupakan peminat Awie dan meminati lagu Dipenjara Janji nyanyian figura itu. Mereka juga dilihat sangat teruja kerana secara spontan dapat bertemu dengan artis kesayangan mereka.

Muka adik tu pun dah copy paste Dato Awie.

Gelagat Awie dilihat begitu ramah malayani peminat ciliknya menambat hati warganet. Malah, wajah kanak-kanak tersebut juga dikatakan mirip dengannya.

Apa yang mencuit hati warganet, Awie dilihat selamba melayan kanak-kanak tersebut yang sempat meletakkan tangan di atas bahunya.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Komen Warganet:

” Dato’ Awie memang semp0i. Muka dah sama dengan dato’ awie budak-budak ni. Dato awie kalo buang jambang, janggut dgn misai tu dah jadi kembar 3.. “

” Ni betul2 legend, budak tahap cucu pun kenai… Respect. Muka sebijik sama, mata semua sama. Sape je tak teruja jmpe lagenda rockers dato awie. Salute.. “

” Macam rupa awie kecik2 je budak-budak tu. Abg awwiee.. jgn kata budak2 aq pon hilang etika sebagai mak klo jumpa awie.. “

Sumber: TikTok Amirulainul4788

Be the first to comment on "“Steady Dato Awie..” Pemint Cilik Minta Selfie Siap Pegang Bahu Lagi, Datuk Awie Selamba Layan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*