Selepas Gigit Jari Pakwe Couple Sahabat Sendiri, Gadis Kongsi Tip Move On

PENGALAMAN dikh1anati sahabat sendiri menjadi detik gelap yang tidak akan dilupakan gadis ini.

Menurut Zulia Zulkafli, 23, dia kecewa apabila kekasih hatinya dirampa$ oleh seorang individu, sekali gus membuatkan dia serik untuk percaya insan yang bergelar sahabat.

Mana tidaknya, si per4mpas merupakan rakan baiknya yang dikenali sejak berumur tujuh tahun, demikian ded4h Zulia kepada mStar selepas kisahnya tular baru-baru ini.

“Dulu saya perkenalkan boyfriend saya kepada seorang sahabat. Sahabat saya sejak umur tujuh tahun dan saya percaya g1la dekat dia. Susah senang bersama. Kalau kenal mana-mana kawan pun selalu cerita dekat dia.

“Dah kata sahabat, memang tahu semua perkara tentang saya. Boleh dikatakan kepercayaan saya tu 100 peratus. Dia punya rapat sangat-sangat tu sampai nak makan pun video call sebab nak gos1p punya pasal,” ujarnya.

zulia2

Kisah Zulia meraih perhatian ramai selepas dia berkongsi kejadian itu menerusi media sosial.

Imbas Zulia, dia sama sekali tidak menyangka sahabatnya itu sanggup berkenalan dengan teman lelakinya secara diam-diam sehingga beralih ke fasa lebih mesra.

“Ketika saya umur 18 tahun, saya pun kenalkan la dekat sahabat saya, yang saya kenal dengan ‘sekian’ ni. Kemudian saya bagi nombor telefon (kekasih) sebab saya percayakannya. Biasalah perempuan, kalau $edih mesti akan cerita dekat sahabatnya. Jadi saya cerita ke$edihan saya itu ini,

“Pada satu hari, saya pelik kenapa sahabat saya dan si dia berubah. Saya buat tak kisah. Sampai satu tahap saya ternampak notification si sekian dengan sahabat saya sendiri dengan emoji love bagai. Saya tersentak sekejap. Remvk hati saya,” ujarnya.

d4kwa Zulia lagi, kedua-dua mereka turut ‘bergayut’ pada waktu malam selama berjam-jam, sekali gus membuatkan dia patah hati dan mengambil keputusan untuk berpi$ah.

“So lost contact macam tu je. Murung la juga even sebulan pun tapi bagi aku susah nak kuatkan diri waktu tu.

“Dan rasa macam sia-sia je. Saya tak suruh anda benc1 sahabat sendiri, sekarang saya boleh tahu mana yang boleh percaya, mana yang tak boleh percaya. Berhati-hati je,” ceritanya panjang lebar.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Selepas Gigit Jari Pakwe Couple Sahabat Sendiri, Gadis Kongsi Tip Move On"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*