Fizikal Kurus Akibat Hipertir0id, Azhar Sulaiman Kongsi Detik Cema$

Sebelum ini ramai yang baru tahu yang pelakon senior, Azhar Sulaiman memiliki anak selain Kasih Leona. Muat naik video mengenai anak sulung Azhar Sulaiman bernama Kasih Leia Ixora ini telah meraih perhatian ramai.

Bagaimanapun keadaan fizikal Kasih Leia Ixora yang sangat kurus membuatkan warganet tertanya-tanya adakah anak gadis ini $akit. Segalanya terjawab selepas Azhar Sulaiman berkongsikan mengenai anak sulungnya itu baru-baru ini.

Menerusi perkongsian pelakon lelaki ini, dia cemas apabila mendapat tahu anaknya itu pengsan di parkir di Pusat Perub4tan Universiti Malaya (PPUM) Kuala Lumpur. Dalam rakaman tersebut Azhar memberitahu bimbang akan keadaan anaknya itu kerana dipercayai menghidap peny4kit hipertiroid.

Tulis Azhar Sulaiman di ruangan kapsyen, dia menceritakan mujur ada orang kenal dengan dia dan anaknya yang dipanggil Kasih itu.

“Kasih pitam kat parking lot PPUM just now….Nasib baik orang lalu lalang kenal saya…kalau tak sure dorang suspect saya cuba kidnap Kasih papah bawak masuk kereta….Phewww”

@azharbsulaiman

Kasih pitam kat parking lot PPUM just now….Nasib baik orang lalu lalang kenal saya…kalau tak sure dorang suspect saya cuba kidnap Kasih papah bawak masuk kereta….Phewww

♬ original sound – Azhar Sulaiman

Terbaharu susulan kejadian tersebut, Azhar Sulaiman berkongsikan tentang keadaan anaknya itu. Cerita Azhar Sulaiman dia memaksa anaknya itu bangun dan bersarapan dengannya.

Malah Azhar Sulaiman turut memberitahu untuk anaknya itu kena mulakan kehidupan yang lebih sihat. Terdahulu Kasih Leia Ixora memuat naik satu rakaman yang mana dia mendapatkan r4watandi sebuah pusat kesihatan.

Di ruangan komen, rata-rata warganet meninggalkan kata-kata semangat dan doa yang baik-baik buat anak sulung Azhar Sulaiman ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Syor

Be the first to comment on "Fizikal Kurus Akibat Hipertir0id, Azhar Sulaiman Kongsi Detik Cema$"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*