“Jangan Nanti Dok Bising-Bising Dekat IG, Allah Buka Aib” – Ude Wahid

Hari ini, perpisahan dalam kalangan pasangan suami isteri khususnya golongan muda seperti menjadi satu kebiasaan, malah hampir setiap hari ada sahaja yang berkongsi momen atau kisah cera1 dalam media s0sial.

Itu tidak termasuk pendedahan mengenai kisah cera1 atau kecvrangan pasangan masing-masing secara terbuka di dalam media s0sial.

Perkongsian suami kepada pelakon Izreen Azminda iaitu Ude Wahid menjadi perhatian apabila meluahkan rasa ke$al terhadap seseorang yang suka ‘bi$ing’ di media s0sial namun tidak mahu apabila diajak untuk bertemu.

Menerusi perkongsian di Insta Story itu, suami Izreen turut mempersoalkan kepada individu tidak disebutkan namanya itu adakah dia suka berkongsikan masalah sehingga semua orang tahu.

Malah, Ude turut memberi peringatan supaya berhenti berkongsikan perkara di media s0sial kerana bimbang suatu hari nanti aib sendiri akan terbuka.

“Sudah-sudahlah. Jangan nanti dok bising-bising dekat Instagram tiba-tiba Allah buka aib kau baru time tu tak cukup tanah kau nak bersembunyi.  (Aku up sebab dah lama bersabar. Bukan nak membvrukkan keadaan) tapi dah pua$ kena pijak. Aku pun nak hidup aman damai,” tulisnya.

Menerusi perkongsian lain, Ude turut meminta isterinya supaya banyakkan bersabar. Sementara itu, Izreen juga dilihat ada memuat naik perkongsian mengatakan sabarnya ada had serta meminta individu tersebut tidak melebih-lebih.

Tambahnya lagi, individu tersebut seakan tidak menghorm4ti suami barunya kerana tanpa segan memuat naik gambar bekas suami yang juga sudah mempunyai keluarga sendiri.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan perkongsian itu ditujukan kepada siapa memandangkan Ude dan Izreen tidak menyebut nama mana-mana individu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Syor

Be the first to comment on "“Jangan Nanti Dok Bising-Bising Dekat IG, Allah Buka Aib” – Ude Wahid"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*