“Terus Aku Kejar Dia…” Wanita Menangi$ Jjumpa Lelaki Iras Arw4h Bapa Semasa Tunai Umrah

Rindu kepada mereka yang sudah tiada sangat berbeza dan sukar untuk digambarkan perasaannya. Baru-baru ini, tular perkongsian dari seorang wanita ini tentang pengalamannya semasa mengerjakan umrah apabila dia terjumpa dengan seseorang yang mirip arw4h bapanya.

Di dalam video yang dikongsikan itu, wanita tersebut berkongsikan kisahnya semasa dia berada di tanah suci Mekah untuk mengerjakan umrah. Pada awalnya, dia berdoa supaya dipertemukan dengan seseorang yang mirip dengan arw4h bapanya kerana dia terlalu rindukan orang tuanya itu.

Namun dia tidak menyangka ianya menjadi kenyataan apabila dia terserempak dengan seorang lelaki yang mirip sekali dengan wajah bapanya. Wanita itu kemudian mengejar lelaki itu dan menunjukkan gambar arw4h bapanya di mana lelaki itu turut bersetuju mereka nampak sama.

Malah wanita itu sempat mengambil gambar lelaki itu mungkin untuk dikongsikan kepada ahli keluarga yang lain. Perkongsian tersebut kemudiannya mula tvlar dan membuatkan rata-rata netizen berasa sebak dan terharu melihat situasi yang berlaku pada wanita itu.

Komen netizen:

Meninjau di ruangan komen, netizen turut menitipkan doa untuk arw4h bapa wanita itu yang sudah pergi menghadap ilahi. Dalam masa yang sama, ada juga yang berharap diberikan peluang untuk merasai pengalaman yang sama seperti wanita ini.

“Pagi-pagi dah buat saya menangis. Rindu sangat arw4h bapak saya…”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Syor

Be the first to comment on "“Terus Aku Kejar Dia…” Wanita Menangi$ Jjumpa Lelaki Iras Arw4h Bapa Semasa Tunai Umrah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*