“Kenapa La Cantik Sangat…”- Peminat Wanita ‘melting’ Tengok Kecantikan Mira Filzah

Sebut sahaja nama pelakon, Mira Filzah tentu ramai yang begitu meminatinya. Sejak menceburi bidang lakonan, Mira Filzah tidak henti-henti menjadi perhatian dalam dunia lakonan malah telah membawa pelbagai watak utama dalam drama yang berjaya mengangkat lagi namanya sebagai pelakon popular.

Meskipun Mira Filzah kini tidak lagi terlalu aktif dalam dunia lakonan selepas bahagia bersama suami, Wan Emir Astar dan cahaya mata sulungnya yang diberi nama Wan Khai Amir, pelakon jelita ini tetap sahaja sering menjadi sorotan ramai di media s0sial.

Walau bagaimanapun, muatnaik terbaharu Mira Filzah mencetuskan dia nampaknya dengan pantas sekali lagi dihujani komen pujian peminat dan pengikut. Mira Filzah yang diikuti 7.3 juta pengikut di Instagram membuatkan foto dikongsikan kali ini juga meraih ribuan tanda suka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

Pun begitu, menurut peminat wanita nampaknya turut ‘melting’ dengan kecantikannya ibu kepada seorang cahaya mata ini. Foto terbaharu Mira Filzah ini bagaimanapun membuatkan dia dihujani komen ‘cantik’.

Hantaran tersebut turut membuatkan peminat perempuan berkata kecantikan selebriti jelita ini tidak hanya lelaki malah perempuan juga ‘cair’ melihatnya.

‘Kenapa lah cantik sangat ni. Aku yang perempuan tengok pun melting apa lagi lelaki. Cantiknya Miwa’

‘Kak nape makin hari makin cantik… in$ecure saya’

‘Masalahnya dia pakai apa pun memang cantik’

‘Cantiknya mak orang ni’

 

 

Sumber: Mira Filzah & SYOR

Be the first to comment on "“Kenapa La Cantik Sangat…”- Peminat Wanita ‘melting’ Tengok Kecantikan Mira Filzah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*