“Nanti Awa Ibu Ayah Ke Syurga Sekali…” Azal Pandai Baca Surah Buat Netizen Rasa Kagum

Wanita adalah makhluk Tuhan yang paling istimewa. Dia kuat besarkan dan menyayangi anaknya sehingga dewa$a, tak kira apa sahaja r1ntangan yang dilalui.

Ramai mengetahui tentang pelakon Zarina Zainuddin yang tabah membesarkan dua anak kembar avtismenya.

Kecekalan pelakon berusia 46 tahun itu dianggap luar biasa oleh kebanyakan wanita terutamanya kaum ibu, lebih-lebih lagi yang berdepan situasi yang sama.

Menerusi video yang dikongsikan di TikTok, Azal dirakam membaca surah Al-Fatihah dengan lancar dipercayai untuk menghilangkan rasa gemurvh dan takvt sebelum berlepas untuk melakukan aktiviti ‘flying fox’ bersama dengan ibunya.

Disebabkan itu, ramai yang memuji Azal kerana menenangkan diri dengan ayat-ayat Al-Quran malah netizen juga turut kagum dengan keberaniannya untuk mencabar diri melakukan aktiviti la$ak.

Terbaiklah Azal, tenang je sambil baca Al-Fatihah. Ada setengah orang dah cuak dah, padahal belum gerak lagi.

‘Sejuk perut ibu’

Bukan itu saja, di bahagian komen juga rata-rata pengguna TikTok memuji tindakan Azal itu merupakan hasil didikan agama yang baik sejak kecil dari ibu bapanya sendiri menyebabkan orang ramai mengatakan Zarina sangat beruntung mempunyai anak yang soleh.

Video:

@sugehresort Replying to @Pakcu Azhar Omar tak semua yang mencarut..ada yang baca al Fatihah #fyp #trending #percutian #sugehresort ♬ original sound – Sugeh Resort <

Bagus Zarina ajar anak-anak didikan agama. Insya-Allah akan ke syurga sama-sama dengan anak nanti.

Sumber: TikTok

Be the first to comment on "“Nanti Awa Ibu Ayah Ke Syurga Sekali…” Azal Pandai Baca Surah Buat Netizen Rasa Kagum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*