“Berdebar Nantikan Cahaya Mata Sulung..” Syafiq Farhain Akhirnya Ded4h Wajah Isteri

Penyanyi dan pelakon, Syafiq Farhain, 29, mengesahkan isterinya, Alia Nadia, 29, kini hamil lima bulan.

Syafiq dan Alia mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober, tahun lalu memohon orang ramai mendoakan yang baik-baik untuk mereka sekeluarga.

“Ya, isteri sedang hamil lima bulan. Jadi, saya berharap sesiapa yang baca berita ini mendoakan isteri dan bayi saya sihat serta selamat.

“Insya-Allah, isteri akan melahirkan anak pertama sekitar Mei atau Jun depan. Jujurnya, macam-macam saya fikir apa yang saya buat nanti.

“Tetapi, jika tanya saya sudah bersedia atau belum, semestinya saya kena bersedia. Saya bersyukur semuanya berjalan, isteri juga tiada masalah alahan atau sebagainya,” katanya.

Syafiq menjawab pertanyaan media mengenai kehamilan isteri yang juga pengurusnya pada sidang media Jelajah Amal Solidariti Untuk Iskandar Spring di sebuah restoran, di sini, petang tadi.

Terdahulu, anak kepada penyanyi legenda, Allahyarham Saleem itu berkahwin di negeri kelahirannya di Besut, Terengganu. Alia juga adalah rakan sekampungnya.

Syafiq dan Alia mendirikan rumah tangga pada 10 Oktober, tahun lalu memohon orang ramai mendoakan yang baik-baik untuk mereka sekeluarga. 

 

Sumber: BH

Be the first to comment on "“Berdebar Nantikan Cahaya Mata Sulung..” Syafiq Farhain Akhirnya Ded4h Wajah Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*