“Kebahagiaan Dan Kesihatan Dari Allah. Dif1tnah Pun Adalah Salah Satu Rezeki..”- Fizo Omar

Sejak semalam, tvlar di media s0sial, bekas isteri Fizo Omar, seakan memberi bayangan mengenai kehidupannya sebelum ini yang banyak menanggung keluarga sewaktu berstatus isteri pada suatu ketika dahulu.

Meskipun hantarannya itu tidak menyebut nama mana-mana pihak, namun ia seakan-akan memberi bayangan individu tersebut pernah memiliki cintanya.

Pun begitu, baru-baru ini pelakon Fizo Omar pula menjadi perhatian ramai apabila dia menegaskan dif1tnah juga merupakan salah satu rezeki yang perlu disyukuri memandangkan ia akan memberi ujian bagi menguatkan diri sendiri.

“Rezeki Allah ni datang dari pelbagai bentuk, dif1tnah pun adalah salah satu rezeki. Rezeki ujian yg akan memberikan kekuatan,” ujarnya dalam satu hantaran di laman Instagram.

Dalam pada itu juga, Fizo turut meluahkan rasa syukur dengan kebahagiaan dan kesihatan yang dikurniakan oleh Allah kepadanya dan berharap ketenangan diberikan kepada orang ramai.

“Syukur Alhamdulillah rezeki kebahagiaan dan kesihatan dari Allah.semoga Allah berikan ketenangan buat semua.”- Tambah Fizo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizo Omar (@fizoomar)

Ramai yang mendoakan agar Fizo dan keluarga sentiasa diberikan kekuatan serta kesabaran dalam menghadapi dugaan dan berharap agar segala urusannya dipermudahkan kelak.

 

Beberapa hari lepas, Fizo berkongsi khabar gembira itu menerusi Instagram miliknya pada Ahad.

Menerusi video yang dimuat naik itu juga, Fizo memberitahu bahawa anak keduanya, Wan Khaleeda akan bergelar Kak Ngah manakala anak sulungnya Wan Maryam pula akan mempunyai dua adik.

Fizo turut memaklumkan usia kandungan isterinya sudah pun melepasi trimester pertama dan kini mencecah lima bulan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizo Omar (@fizoomar)

Untuk rekod Fizo dan Fazeera mendirikan rumah tangga pada Oktober 2021 di sebuah masjid di Hulu Klang dan majlis resepsi pula diadakan secara tertutup di sebuah resort di Janda Baik.

 

Sumber: IG Fizo Omar

Be the first to comment on "“Kebahagiaan Dan Kesihatan Dari Allah. Dif1tnah Pun Adalah Salah Satu Rezeki..”- Fizo Omar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*