Ter$embam Jatvh Skuter, Tokti Batal Persembahan ‘Last Minute’, Anak Masuk OT Room

Mal4ng tidak berbau. Itulah yang terjadi kepada anak sulung Datuk Seri Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah Khalid yang terjatvh ketika bermain skuter sehingga terpak$a dikejarkan ke sebuah hospital.

Ekoran kej4dian itu, penyanyi nombor satu negara, telah membatalkan satu persembahan yang telah dijadualkan malam tadi serta turut memohon maaf buat pihak penganjur.

“M4lang tidak berbau. Anak ibu jatuh skuter. Kena masuk OT (dewan bed4h). Doakan semoga Allah SWT permudahkan urusan.

“Minta maaf kepada pelanggan kerana saya terpaksa membatalkan persembahan pada saat akhir disebabkan kem4langan yang men1mpa anak saya,” katanya dalam Insta Story, sebentar tadi.

Beliau turut berkongsi keadaan tangan Aafiyah yang berbalut dan sebelum menerima rawatan lanjut.

Permaisuri Agong pun tanya khabar

Menerusi hantaran lain, penyanyi Biarlah Rahsia itu turut menzahirkan ucapan terima kasih kepada Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah yang mencemar duli bertanyakan khabar anaknya.

“Menjunjung kasih KDYMM Tuanku Permaisuri Agong yang bertanya khabar dan mendoakan kesembuhan Aafiyah.

“Terima kasih juga buat semua yang doakan kesihatan Aafiyah. Insya-Allah, Aafiyah cepat sembuh dari kemalangan kecil ini,” tulisnya lagi.

Beliau juga menjunjung kasih kepada KDYMM Tuanku Permaisuri Agong kerana bertanya khabar serta mendoakan anaknya segera sembuh.

Memetik laporan Kosmo, pembantu peribadi Datuk Siti, Rozi Abdul Razak, memberitahu, insiden tersebut berlaku di kediaman penyanyi itu sekitar petang semalam.

Katanya, Aafiyah terus dikejarkan ke hospital bagi mendapatkan rawatan sebaik jatvh ter$embam hingga mengak1batkan kecedraan pada dagunya.

Begitupun, Rozi menyatakan tiada perkara $erius yang perlu dibimbangkan. Aafiyah juga baik-baik sahaja selepas memdapat rawatan.

“Cuma lvka kecil pada dagu yang memerlukan beberapa jahitan. Terima kasih kepada yang mendoakan,” katanya.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Untuk rekod, Siti Aafiyah merupakan anak pertama Dato’ Sri Siti Nurhaliza. Selepas 11 tahun mendirikan rumah tangga, pelantun lagu Cindai ini telah menimang cahaya mata perempuan pada 2018.

Beliau dan suami, Dato’ Sri Mohamad Khaled Jiwa menimang seorang lagi cahaya mata pada 2021 yang diberi nama Muhammad Afwa.

Sumber: Instagram Dato’ Sri Siti Nurhaliza

Be the first to comment on "Ter$embam Jatvh Skuter, Tokti Batal Persembahan ‘Last Minute’, Anak Masuk OT Room"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*