Pergi Event Pakai Tudung ‘Sauk’.. Kecantikan Ummi Nazeera Terserlah- “Memang Another Level”

Nama pelakon, Ummi Nazeera sering menjadi sorotan ramai di media sosial kerana apabila dia berlakon tentu ‘hebat’ dirinya menghayati watak diberi sehingga dia kini adalah salah seorang pelakon wanita yang tidak terlepas peminat ikuti perkembangannya.

Baru-baru ini pula, Ummi Nazeera memuat naik beberapa keping foto OOTD dirinya di sebuah majlis. Imej pelakon jelita ini membuatkan dia dihujani pelbagai komen pujian daripada peminat dan pengikut di Instagram.

“Pergi event pakai tudung sauk. Yes, this is my first time pergi event pakai tudung sauk. And i love it…” tulis Ummi Nazeera berkongsikan perasaannya yang menyukai penampilannya ke event yang dihadiri tersebut.

Walau bagaimanapun nampaknya diruangan komen ramai begitu terkedu melihat kecantikan Ummi Nazeera apabila dia menggunakan tudung sauk ke majlis. Kreativiti Ummi Nazeera yang membuatkan tudung tersebut nampak begitu bergaya mencetuskan dia menjadi perbualan ramai.

Ummi Nazeera
Ummi Nazeera
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ummi Nazeera (@umminazeera)

Imej Ummi Nazeera jadi perbualan

‘Dia Ummi Nazeera. Tudung sauk nampak mahal dan cantik. Kalau aku pakai, kata laki aku macam makcik…”

‘Memang another level pakai tudung sauk lilit lilit’

‘Tudung sauk tapi bila Ummi yang pakai is like sauk another level, looks so exclusive’

Walau bagaimanapun, dalam pada itu peminat dan pengikut menjadikan imej tudung sauk Ummi Nazeera itu sebagai idea kerana agak diluar kebiasaan apabila ia juga boleh dililit.

‘Idea la buat macam ni’

‘Walau tudung sauk tapi boleh dipelbagaikan gaya’

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Syor

Be the first to comment on "Pergi Event Pakai Tudung ‘Sauk’.. Kecantikan Ummi Nazeera Terserlah- “Memang Another Level”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*