Tiada Lagi Senyuman, Ramai $ebak Lihat Chef Burak Menangi$ Rayu Bantuan

Chef selebriti kelahiran Turkiye, CZN Burak yang popular menerusi video memasak sambil melemparkan senyuman dilihat menang1s teresak-esak susulan tragedi gemp4 bumi mel4nda bahagian tenggara negaranya dan sempadan Syria.

Menerusi satu ciapan IlmFeed di laman Twitter, difahamkan chef berusia 29 tahun itu menggesa pengikutnya di serata dunia bagi menghulurkan sumbangan supaya dapat meringankan beban m4ngsa yang terjejas.

“Chef Turki, CZN Burak yang popular dengan video masakan cerianya dilihat menang1s apabila merayu orang ramai untuk tampil membantu dalam apa cara sekalipun,” tulis ciapan tersebut.

Meninjau di ruangan komen, ramai dalam kalangan warganet turut sebak melihat ke$edihan Chef Burak apatah lagi tidak pernah melihatnya menangi$ meskipun dilaporkan mengh1dap s4kittumor 0tak sebelum ini.

Malah, segelintir individu turut mendoakan semua m4ngsa terlibat diberikan kekuatan dan pasukan yang membantu juga dipermudahkan urusan di sana.

 

Sementara itu, menerusi sebuah video dimuat naik di aplikasi TikTok, dia turut melakukan misi bantuan dengan membawa bekalan makanan dan barangan keperluan ke Hatay selain beberapa wilayah lain bersama pasukannya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : OMM, Twitter IlmFeed, TikTok CZN Burak

 

Be the first to comment on "Tiada Lagi Senyuman, Ramai $ebak Lihat Chef Burak Menangi$ Rayu Bantuan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*