“Sehingga Kini Ada Yang Masih ‘Try’. Kalau Dah Jadi Suami, Kenapa Nak Melayan?”- Faizal Hussien

Beba$ daripada sebarang g0sip l1ar, pelakon popular Faizal Hussein mendedahkan dia bersikap profesional ketika bergandingan dengan mana-mana pelakon wanita.

Usia kini sudah mencecah 55 tahun, pelakon Faizal Hussein berkata dia juga tidak terlepas apabila masih ada wanita cuba mendekatinya.

Memetik Utusan Online, bagaimanapun Faizal berkata dia sudah meletakkan batasan setiap kali berlakon dan di set penggambaran kerana tidak mahu terpal1t dengan k0ntroversi.

Panggil pelakon lain adik

“Nak kata saya sudah tua, sampai hari ini pun masih ada orang cuba try (g0da) lagi. Saya sudah letakkan batasan sesiapa yang saya jumpa (wanita), mesti panggil ‘adik’.

“Maknanya, orang lain perlu faham status saya dan sampai hari ini, tidak pernah timbul 1su bercinta di set penggambaran. Saya hanya bercakap dengan pelakon lain sebelum penggambaran sesuatu babak atau ketika waktu makan selepas kerja selesai,” katanya.

Mengulas mengenai 1su pelakon bergelar suami terpal1t $kandal bercinta dengan aktres di set penggambaran, Faizal turut menempelak pelakon lelaki yang tidak menjaga batas.

Jelasnya lagi, seseorang tak akan bertahan lama jika terlalu banyak kontr0versi tak kiralah sama ada baik atau bvruk.

“Kalau sudah tahu suami orang, kenapa nak melayan? Saya ambil nasi sendiri di set penggambaran dan lebih banyak duduk dalam kereta sebelum sesuatu babak dijayakan.

“Kita tidak akan bertahan lama kalau terlampau banyak kontr0versi, tidak kira baik atau buruk kerana ia tetap k0ntroversi,” katanya.

Faizal atau nama sebenarnya, Mohd Faizal Hussein mendirikan rumah tangga bersama Suhaila Sulaiman yang juga pernah bergiat dalam industri lakonan.

Pasangan yang pernah bergandingan di dalam drama Sayang Puteri ini telah berkongsi hidup selama hampir 19 tahun.

Dikurniakan sepasang cahaya mata, pasangan ini tidak pernah terpal1t dalam sebarang k0ntroversi atau khabar angin.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "“Sehingga Kini Ada Yang Masih ‘Try’. Kalau Dah Jadi Suami, Kenapa Nak Melayan?”- Faizal Hussien"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*